CONTENT>O nama
 
santic.zdenko@gmail.com
 


Dobrodošli na stranice obitelji Šantić

"Vala apartmani" obitelji Šantić smješteni su u mjestu Bibinje pored Zadra.Mjesto Bibinje je udaljeno cca 5 km od Zadra i do mjesta se dolazi jadranskom turističkom cestom, koja spaja obalna mjesta i vodi dalje prema Šibeniku i Splitu.Bibinje je smješteno ispod jadranske turističke ceste, a "Vala apartmani" obitelji Šantić se nalaze ispod centra mjesta i turističkog ureda na samoj obali.

U svojoj ponudi imamo apartmane sa zasebnim ulazima. U kući se nalaze 4 apartmana za iznajmljivanje, dva na prvom katu i dva na drugom katu. Kako se kuća nalazi na obali iz sva se 4 apartmana i pripadna balkona pruža prekrasan pogled na more, otok Ugljan i na krasne zalaske sunca.

Nudimo Wireless Internet svim gostima bez naknade.

Parkirna mjesta za automobile se nalaze ispred kuće kao i mogućnost vezanja brodice u zaštićenoj uvali koju promatrate sa balkona. Za odlazak do trgovine, tržnice iIi pošte ne mora se koristiti auto jer su udaljeni oko 300 metara od kuće.

Plaža počinje 50 metara od apartmana pa se na kupanje može ići u kupaćem kostimu i ne moraju se daleko nositi stvari za plažu.Ukoliko Vam ne odgovara duži boravak na plaži vrijeme možete provoditi na balkonu sa lijepim pogledom na more. U prizemlju boravimo i mi kao vlasnici i to obično od mjeseca svibnja do mjeseca listopada i vrlo smo rado na usluzi gostima.U prizemlju se također nalazi roštilj koji gosti mogu koristiti po želji.

U neposrednoj blizini je još jedna plaža, trgovine, tržnica, ljekarna, ambulanta, zubna ambulanta, pošta s mjenjačnicom. Sportski tereni i teniski teren su udaljeni samo 150 metara.

Pogodan geografski smještaj mjesta omogućava odlične klimatske uvjete. Bibinje nema jaku buru, a ljeti preko dana puše lagani vjetar maestral koji rashlađuje zrak da nije prevruće i znak je stabilnog vremena. Maestral je pogodan za jedrenje i surfanje. Ljeti na ovom području rijetko pada kiša.